ftese

Kisha e Marmiroit

Aty ku antikiteti, takon natyrën... 
alt

Bregdeti i Radhimes

Horizont frymezues, plazhe per tu shijuar...  
alt

Parku Kombetar i Llogarase.

...dhe gjithçka nderthuret ne menyre te persosur...  
alt

Gjiri i Karaburunit

Horizont frymezues, plazhe per tu shijuar...  

Lajme

Previous Tjetri
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Nderohen për 70 vjetorin e Çlirimit

Nderohen për 70 vjetorin e Çlirimit me titullin “Mirënjohje e Qytetit...

Drejt përfundimit të projekteve në fushën e infrastrukurës publike

Drejt përfundimit të projekteve në fushën e infrastrukurës publike.Bash...

Fuqizimi I të rinjve ne ruajtien dhe përcjellien e kulturës

Bashkia Orikum dhe Korpusi Vullentar I Paqes bashkepunojne per projektin "Fu...

Vizita e Ambasadorit amerikan Aleksander Arvizu

Vizita e Ambasadorit amerikan Aleksander Arvizu në Bashkine Orikum.Gjatë k...

Festa e 1- Qershorit 2014

BASHKIA ORIKUM ORGANIZON FESTEN E 1 - QERSHORIT.Mbrëmjen e djeshme, sheshi ...

Çelja e sezonit 2014

ÇELJA E SEZONIT 2014.Bashkia Orikum zyrtarizoi më datë 31 Maj , çeljen e...

Organizohet dita e biodiversitetit

Organizohet dita e biodiversitetit.Bashkia Orikum, në bashkëpunim me UNDP,...

Bashkia Orikum perkujton me nderim deshmoret

Bashkia Orikum perkujton me nderim deshmoret.Ne daten 5 Maj diten e Deshmore...

22 Prilli “Dita e Tokës”

Bashkia Orikum, organizon aktivitet me rastin e ditës së tokës.Bashkia Or...

Takim me bizneset turistik të zonës.

Bashkia Orikum organizon mbledhje me përfaqësues të bizneseve turistik t...

Bashkia Orikum, çel zyrtarisht javët mjedisore.

Bashkia Orikum, çel zyrtarisht javët mjedisore.Bashkia Orikum, në bashkë...

Kryekomunari i Komunës së Vaccarizzo Albanese Z .Aldo Marino viziton Orikumin.

Bashkia Orikum këtë të shtunë u nderua nga vizita e Kryekomunarit të Ko...

Bashkia Orikum shton sipërfaqet e gjelbërta

Bashkia Orikum shton sipërfaqet e gjelbërta. Bashkia Orikum ka ndërmarrë...

Aktivitete ne shkolla te sensibilizimit per mbrojtien e mjedisit (kalendari)

Aktivitete ne shkolla te sensibilizimit per mbrojtien e mjedisit (kalendari ...

Bashkia Orikum ndalesa e radhës e studentëve të Fakultetit të Shkencave të Natyrës

Bashkia Orikum, ka qënë ndalesa e radhës e studentëve të Fakultetit të...

Regjisori dhe producenti i programit Rick Stein të BBC vizitojne Orikumin.

Regjisori dhe producenti i programit Rick Stein, të BBC , mysafir në Oriku...

Bashkia Orikum dhe qëndra “Aulona” organizuan festën e 8 Marsin

Bashkia Orikum në bashkëpunim me qëndrën “Aulona”, organizuan festë...

Bashkia Orikum Organizon për mësuesit festën e 7 marsit

Bashkia Orikum Organizon për mësuesit festën e 7 marsit. Bashkia Orikum, ...

Aksion për ripyllëzimin në Bashkinë Orikum

Aksion për ripyllëzimin në Bashkinë Orikum. Në prani të Ministrit të ...

Përcaktimi i Prioriteteve për Buxhetin e Bashkisë Orikum

Përcaktimi i Prioriteteve për Buxhetin e Bashkisë Orikum,të vitit 2014. ...

Prije me nxënësit e shkëlqyer me rastin e festive të fundvitit

Prije me nxënësit e shkëlqyer me rastin e festive të fundvitit.Ditën e ...

Shoqata e Rujaties dhe Mbrojtjes së Mjedisit Natyror në Shqipëri

Pjesëmarrja e Bashkisë Orikum, në seminarin e organizuar nga “Shoqata e...

Panairi i Turizmit Dimëror

Panairi i Turizmit Dimëror.Në kuadër të panairit te zhvilluar nga Agjenc...

Parandalimi i dhunës në institucionet shkollore

Parandalimi i dhunës në institucionet shkollore, prologu i takimit te mbaj...
banner1
banner3
banner4
 

Sondazh

A jeni te kenaqur me sherbimet turistike te ofruara?
  • Rreth nesh
  • Guide
Pamja

Pershendetje Të nderuar vizitorë! Me detyrën e të zotit të shtëpisë ju uroj mirëseardhjen në faqen zyrtare të Bashkisë Orikum. Kësaj zone i është dhuruar bujarisht një natyrë e bukur dhe e virgjër, një bregdet i... Me shume
Pamja

Buxheti 2014 Informacioni i përgjithshëm Ne muajin Janar 2014 Keshilli Bashkiak i Bashkise Orikum miratoi buxhetin e saj per vitin 2014.Buxhet ky i hartuar ne menyre te kujdesshme ku si qellim kryesor eshte reduktimi i shpenzimeve... Me shume
Pamja

Plani rregullues Hartimi I Planit te pergjithshem vendor Ne date 30.10.2011 hyri ne fuqi ligji nr. 10119, “Per planifikimin e territorit”. Ky ligj ngarkon autoritetet  e planifikimit ne nivel lokal, rajonal dhe kombetar te... Me shume
 

Shpallje per levizje paralele dhe pranim ne sherbimin civil. 

dap

Drejtoria e Personelit te Bashkise Orikum shpall procedurat per levizjen paralele dhe per pranimin ne sherbimin civil per pozicionin: ...

Deklaratat për kryerjen e punimeve. 

punime

Lista e Subjekteve që kanë depozituar Deklaratat Paraprake për Kryerjen e Punimeve të Mirëmbajtjes në zbatim të nenit,41 të ligjit nr.107/2014 ...

Njoftim publik i Bashkise Orikum.

toka

Bashkia Orikum njofton të gjithë qytetarët që kanë përfituar tokë në përdorim në territorin e saj, sipas vendimit nr. 452, datë 17.10.1992, të Këshillit të Ministrave ...